jueves, 30 de junio de 2016

ORIOL: PRIMERA LECTURA AMB CATALA, DEL MEU YO SUPERIOR, INDIVIDUAL 30 - 06 - 16

                                                                           





Oriol 30-06-16



                                 -LECTURE DEL MEU YO SUPERIOR, INDIVIDUAL-


Primera lectura amb Catala.



Oriol, Escriptor y Terapeute.


Serie de preguntes, a través de problemes que és representen a la seva vida, a l'actualitat.

Que puc fer per tenir ingressos ràpids en aquest estiu i sobreposar-me del meu negatiu que no acaba de marxar.

Hola amb poso amb contacte, a través del meu Jo Superior per contestar, a les teves preguntes, i afavorir que tot tingui, un aire més clar a la teva experiència. Per obtenir ingressos més ràpid, tens que canviar l'actitud que representa, aquesta falta de seguretat, que tens a l'hora de fer arribar diners, al teu negoci. Per comença estaria molt bé, que donges is un nou aire, a través de plantes o essències aromàtiques, que aportessin al teu negoci una altra vibració. El problema és reflexa, a través de la constant energia que es mou, ya que aquesta esta representada de forma cíclica, com si d'un bucle es tractes. Tu afavoreixes que això passi, com que no tens seguretat de què les coses pugin canviar. Tot el que es representa a les vostres vides, que no acaba d'arrencar o que esta encallat,  que pendre una nova direcció, a través de la qual trobar la manera de restablir el que no avança. Mentre penses que tot es igual, i que dia rededa dia es repeteix el mateix, el únic que és reflexa a través teu, és la falta de projecció que tens amb les teves possibilitats.
Et posaré un exemple molt senzill, ja directament vinculat amb tu. Per començar, no sempre ha anat malament el teu negoci, i aixo ens parla, de què vas tenir una manera de generar diners, la qual és representava a través de què el teu dia a dia funcionava, de manera harmònica. Com que tota anava  per aquell temps, has oblidat aquesta sensació a la qual, tindries que tornar per experimentar que tot segueix igual, tan sols que un  temps mes endavant. Sempre  parlat de quina manera treballar amb tu mateixa, i avui et parlo de trobar la sensació d'enriquir cada nou pensament, perquè aquest et doni seguretat i confiança. A traves de l ultima lectura, a la d avui et tinc que felicitar del canvis, que has dut a terme. Ja no estàs tan involucrada amb actitud del teu exterior, i això farà que tot avanci més de pressa. Tens que despertar-te cada dia, i donar gràcies per el que Déu porta a la teva vida, i dintre de aquest donar gràcies sentir, que tot el que us és totalment possible si estàs, alineada amb aquella sensació, de guanyar molts diners i sentir-te amb plenitud, com anys enderera. Et, confirmo que tot segueix endavant i que a mesura que tu canvis, canviarà la version del teu negoci. A dia d avui no esta tan malament, fa que puc sentir com hi han canviat alguns aspectes i persones, que et vénen a visitar. Això ja és un principi de aquest gran canvi. Aferrat això, i gaudeix de tot el que la vida, t ha de donar a partir d avui. Tan sols has d'estar preparada per rebeu.

És podria fer una neteja per poder tenir ingressos

Si i no podríem sinó que la farem. Comencen per tu mateixa. És importa'n que prenguis atenció a tot el que et comunicaré, ja que has de seguir aquestes instruccions al peu de la lletra. Cada dia abans d anar a dormir, tens que expressar les següents paraules, per què tot comenci a funcionar:

Jo …………….., amb sento segura de tirar endavant, el meu negoci ja que per aquesta raó, e lluitat per ell durant tants anys. A dia d avui, sento com tot el que faig és per al meu bé, i de aquesta manera experimento com, tot el que envolta al meu negoci canvia de direcció, i començo a percebi que funciona, cada nou dia d'una manera més notable. D'aquesta manera, m agraeixo a mi mateixa el sentir-me ajust de fer aquest canvi, ja que no nomis amb millora la meva percepció, sinó que millora tot el que m envolta, de forma mes que notable. Gràcies aixi sigui fet esta.

Has de fer aquesta oració, 17 vegades abans d'anar a dormir i 16 vegades quant despertes, al matí. Sempre amb una intenció de avançar, i de tenir unes emociones molt positives, les quals et faran sentir-te més segura, i donaran força aquestes paraules al teu mental. Teniu que aprendre els sers humans, que tot el que feu des del Cor, i amb una sensació emocional d'una bona intenció, serà realment favorable en tots els aspectes. Si actueu sota les vostres pors, i inseguretats, tan sols feu roda de cíclica les vostres inseguretats.

Amb dues setmanes, aplicarem un tècnica de neteja per al negoci, ara primer fes aquesta oracions i espero resultats amb tu
.
M ´ha començat una noia X  21/06 ara ha fet 23 anys

Amb el tema de la  X  cap problema. Surt que necessita temps, per aconstumbarse i que ajudarà a veure des de un altre òptica, la teva vida personal. És molt oberta, i  les capacitats adequades per afavorir el negoci, així que dona li temps i boràs, com tot tira endavant. Hi ha moments, que la teva personalitat impacte, i has de ser més lleugera a l'hora de fer veure algú, el que penses en l'àmbit intern. De aquesta manera, la gent que esta  a prop teu te la sensació de gaudir de tu, i de sentir-se  a través del qual fan. Aquesta noia, es veu molt oberta i amb ganes de treballar, és important que la valoris i que li ensenyis tot el necessari, per poder tirar endavant ja que serà un bon pilar al tu negoci.

La feina no acaba de funcionar, jo ganes en tinc, idees també, però no acabo de arrancar i se m' està fent llarg i feixuc, és pesat estar hores i hores i no fer res de sentit comú.

Ja  parlat del qual farem amb aquest tema, no li donis tanta importància ja que tu mateixa, tornes a representar que això no funcioni. No pateixis i canvia la percepció que tens d aquest, i voràs per tu mateixa com canvia la representació que tens d aquest. Surt que ja fa un temps que aquesta canviant, sols que tu ets molt impacient, i necessites que les coses passin de pressa, quan tot  un temps per poder ser representat. Mira la teva visió amb optimisme, i veuràs com tot canvia de la nit al dia. Tan sols és qüestió de posar il·lusió i de creure que tot canvia, a mesura que és el seu moment.

Dins de tot el problema econòmic, i coses amb els meus fills, estic bastant relaxada, deure diners i no arribar a final de mes ja o em posa nerviosa, em sembli que me he acostumat.

Això que dius, és molt importa'n i ja ens fa veure, que la teva actitud a canviat. És molt importa'n que ten adon guis del que tu estàs fen, per canviar tot el que t envolta. A mesura que prens consciència del teu canvi personal, també fas que inconscient canvi tot el teu volta'n. A través del problema econòmic, no prens consciència de què aquesta preocupació, fa que el problema sigui més gran del que tu creus. Per aquesta raó, és tan necessari que deixis de pensar així i canvis la manera que tens, de veure la teva situació. Quan parles d'estar relaxada, aquí vull fer un incís. Si estàs relaxada, tot el que t envolta canvia a l'hora que també canvies tu, a través de tot el que veus que és positiu. D'aquesta manera, podràs veure com la teva economia va augmenten de forma progressiva i la teva actitud també es beneficia, d anar millora'n de forma consta'n. És importa'n que estiguis plenament conscient, de què aquest canvi que estàs porta'n a la teva vida va endavant, i que a més dies passin dintre d'aquesta situació mes fàcil et serà veureu amb claredat. Ja has avançat molt, ara es tracti d'aposentar tot el que has après, i donar color a el que et fa, sentir enfoscada o sense gaire claredat per tirar endavant. Gaudeix del que fas, i dintre d aquest gaudeix fes sentir als teus clients, que tot esta amb ordre i que cada dia que passa ets més conscient, de què tot anirà bé. Aquesta és l'actitud que necessites a dia d avui, per millorar amb tots els aspectes.

Fa molt de temps que espero que m´arribi la feina i jo no veig més enllà, ja no espero una primitiva, sols vull feina i molta, no m ´importa treballar, ¿Que puc fer, tens ideas i si veus res, que veus?

T'estic repetin una i altre vegada, el que has de fer.  que veig canvis, però són progressius i tu com a centre d'operacions, has d'estar amb tu i sentir, que tot es just on a de estar. Roma no es va construir amb una setmana, així que comença a canviar la teva actitud, d'inseguretat i de preocupació i veuràs per tu mateixa, com tot canvia. Una exemple d aixo, seria el següent. Ens remuntem a la edat mitjana, on per avançar havia de lluitar contra, altres pobles per ocupar, noves regions de les terres on es vivia. Si una de les regions, de les que entraven en guerra, no estaven  a nivell intern, i no tenien claredat a l'hora de avançar, et puc assegurar que la guerra estava perduda. El mes importa'n és que a l'hora de avançar, tinguis clar que tot es al seu lloc, i que a més optimisme intern, mes fàcil i de bon portar es lo que es representaba, en el que tinguis la claredat de avançar amb seguretat, a mesura que vas veien com tot es amb ordre i al seu lloc. No deixis que l'altra bàndol sigui capaç, de guanyar-te la guerra, per no tenir claredat interna, i seguretat amb tu mateixa. La teva regió és teva, i tu has lluitat per ella. D'aquesta manera, tu ets responsable de les teves accions. Deixa de tenir por, (no avançar) i sigues conscient de què tot, tira endavant a través del teu canvi, de pensament.

He anat de cul no per feina sinó nen sense cole, X anat 15 dies em seu pare, ho porta tot suspès i no vol tornar, allà fa el que vol. Una merda.

Realment tens una actitud, de cara el teu exterior molt negativa. Una cosa és el teu negoci, i l'altra molt diferent la teva família. A través del teu fill, ja et vaig dir que tot es  que posar el seu lloc. No hi ha res de què preocupar-se, ja que la mateixa vida, posa cada persona al seu lloc. Per ara la teva actitud, és tan extensa a l'hora de preocupar-te, que tan sols crees que tot el que t envolta és begui sotmès a una preocupació evasiva, que deteriora tota actitud, i canvi per el positiu. Mira de donar suport al teu fill, i no deixis que aquest caigui amb les seves pors, ja que si es aixi cada cop és tenca mes en si mateix, i aixo es representa, en que no tingui ganes de res. És mes prudent fer el possible, perquè ell se sentí  i d'aquesta manera, pugui avançar amb més facilitat, a través del que actualment és una muntanya de frustracions, per ell. Ja voràs com d'aquesta manera, no tan sols canviarà la seva actitud, sinó que la teva cap a ell serà tan diferent, que apreciaràs un canvi mes que importa'n a les vostres vides. Recorda tot el que sents, és una consta'n manifestació del que es representa, de cara a el que realment t envolta. Gaudeix de la teva vida, i encomana a les persones que t envoltes, aquesta sensació de gaudir, per establir al teu voltant, una profunda sensació de benestar i confort.

Gràcies per teva lectura d energies, i aprofita per canviar tot el que a dia d avui, no es amb harmonia amb el que realment sents.

Oriol, gracias per la seva lectura y difusio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Despiert@15